Mainos
Mainos

Jätteenmäki perää hallitukselta työllisyysohjelmaa

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki perää hallitukselta konkreettisia toimia työllisyyden parantamiseksi.

Keskustan puheenjohtajan Anneli Jäätteenmäen mukaan hallitukselta puuttuu työllisyysohjelma.

Etelä-Pohjanmaan maakuntalehti Ilkkaan tänään kirjoittamassaan kolumnissa Jäätteenmäki muistuttaa hallitusta Suomessa vallitsevasta työttömyydestä. -Pääministeri Lipponen puuhastelee vasta eduskuntavaalien alla jonkinlaisen työryhmän kanssa ja aikoo nimittää sellaisen elokuussa. Lipposella olisi erinomainen mahdollisuus tehdä työllisyyttä parantavia päätöksiä jo loppukesän aikana, kun päätetään ensi vuoden budjetista, Jäätteenmäki kirjoittaa.

Jäätteenmäki kaipailee toimia, jotka tukevat työpaikkojen syntymistä erityisesti vähemmän koulutetuille ryhmille. -Tällaisesta työllisyysohjelmasta hallitus ei ole pystynyt sopimaan. Vasemmistopuolueet ovat panneet toivonsa perinteisiin työhallinnon toimiin, vaikka selvitykset ovat osoittaneet ne pääosin tehottomiksi. Kokoomus ei näistä ole innostunut ja on puolestaan vaatinut työn tarjontaa lisääviä muutoksia muun muassa työttömyysturvaan. Niistä ei ole kuitenkaan pystytty sopimaan vastustuksen takia, kertoo Jäätteenmäki kolumnissaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme