Mainos
Mainos

Jättipotit tuplaavat loton myynnin

Jättipotit kiinnostavat suomalaisia. Vaikka suomalaiset pelaavat muutenkin ahkerasti lottoa, pelien myynti lisääntyy kun jaossa ovat tavallista suuremmat voitot.

Veikkauksen tiedottaja Susanna Virén kertoo, että jätti- tai ennätyspottikierroksilla suomalaisten lottoaminen kaksinkertaistuu normaaleihin kierroksiin nähden.

Lauantai on normaalisti aina kiireisin lottoamispäivä. Ennätyskierroksilla lauantain suosio näkyy vielä normaalia enemmän: yli puolet lotoista pelataan vasta itse arvontapäivänä.

Keskipanos nousee viidelläkymmenellä sentillä

Suomalaiset pelaavat lottoa keskimäärin kahdeksalla eurolla viikossa. Kun tiedossa on suurempi voittosumma, panostavat pelaajat kuponkiinsa noin viisikymmentä senttiä enemmän. Näin ollen loton ennätyskierroksilla keskipanos pyörii Vilénin mukaan noin 8,5 euron paikkeilla.

Myös porukkapelaaminen lisääntyy yli prosenttiyksiköllä. Normaalisti porukkapelaamisen osuus normaalilla kierroksella jää alle kymmeneen prosenttiin, kun taas ennätyskierroksella luku on ollut yli yksitoista prosenttia.

Jos loton täysosumaa ei tänä lauantaina jaeta, kasvaa ennätyspotti noin yhdeksään miljoonaan euroon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme