Mainos
Mainos

Jenni Haukio haluaisi jatkaa töissä presidentin puolisonakin

Kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio ei halua tyytyä pelkkään edustusrooliin, jos Niinistö valitaan presidentiksi.

Kokoomuksen viestintäpäällikkönä työskentelevä Haukio sanoo ymmärtävänsä sen, ettei presidentin puoliso voi työskennellä minkään puolueen puoluetoimistossa. Hän ei kuitenkaan koe, että joutuisi uhraamaan koulutettuna naisena oman uransa puolison tehtävien vuoksi.

– En missään nimessä koe sitä niin. Kun puhutaan tasavallan presidentistä, puhutaan paljon suuremmista asioista kuin jonkun yksittäisen ihmisen ura ja tekemiset, Haukio sanoo STT:n haastattelussa.

Haukio sanoo olevansa vakuuttunut siitä, että presidentin puoliso voi osallistua työelämään. Nykyisen presidentin puoliso Pentti Arajärvi on siitä hyvä esimerkki.

Haukio arvioi voivansa jatkaa työelämässä jollakin tapaa mahdollisimman normaalisti.

– Mutta sitä on etukäteen tietenkin vaikea arvioida, millä tavoin konkreettisesti. Ja kaikkein tärkeintä on joka tapauksessa tukea presidenttiä hänen työssään.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme