Mainos
Mainos

JHL ja valtio ottivat aikalisän

Valtion palveluksessa olevien työ- ja virkaehtosopimuksista käytäviä neuvotteluja lykätään ainakin viikolla.

Osapuolten tapaamisessa illalla kävi ilmi, että näkemykset sopimuksen sisällöstä ovat edelleen siinä määrin kaukana toisistaan, että reilu aikalisä on tarpeen. Neuvottelupöytään käydään uudestaan viikon päästä.

Alun perin sopimuksia oli määrä puida tämän viikonlopun aikana siten, että neuvottelutulos olisi ollut valmis maanantaina.

Ammattiliitto JHL:n mukaan näkemyserot ovat suurimmat palkkaratkaisun sisällöstä, virastokohtaisten neuvottelujen käymisestä että sopimuksen keskeisistä laatuasioista. JHL pitää kynnyskysymyksenä sitä, että henkilöstön asema ja työehdot valtionhallinnon muutostilanteissa turvataan. Tässä ydinasiassa ei vielä ole edetty lainkaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot