Mainos
Mainos

Joensuu juhli missiään: Vain 100 nopeinta näki Pia Pakarisen

Miss Suomen kotikaupunki Joensuu joutui järjestämään onnittelujuhlat kovalla kiireellä. Isompaan kansalaisjuhlaan Pia Pakarisen kalenterista olisi löytynyt tilaa vasta viikkojen päästä ja niinpä Joensuussa päädyttiin juhlavampaan, mutta samalla pienimuotoisempaan tilaisuuteen. Kaupungin paraatipaikalle Joensuun Taidemuseoon jaettiin tilarajoitusten vuoksi kutsuliput vain 100 nopeimmalle.

Juhlassa Joensuun kaupunki muisti missiään 2000 eurolla ja taidegrafiikalla. Aiemmin päivällä Pia Pakarisen syntymäkotikunta Juuka oli antanut kultaisen kaulakorun ja muutaman satasen rahaa. Onnittelijoita oli Juuassa arviolta 200.

Missiä Joensuun kaupungin puolesta onnitellut kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Väistö äimisteli, että kyseessä on ainutlaatuinen onnittelutilaisuus kaupungin historiassa.

— Paikaksi valittiin taidemuseo, sillä onhan täällä esillä ajatonta kauneutta. Parahiksi tarjolla on myös Ulla Karttusen naisia käsittelevä Jumalaiset -näyttely, runoili Väistö missille.

Väistö muisteli, että 1990-luvun alussa Pohjois-Karjalasta tuli oikea missiputki, kun tittelin saivat lähes peräjälkeen Tarja Smura Nurmeksesta, Henna Meriläinen Tohmajärveltä ja Heli Pirhonen Kiteeltä.

— Toivottavasti sinä Pia käynnistit nyt uuden missiputken, Väistö kannusti.

Kaverit järjestivät muotinäytöksen

Pia Pakarisen mallikaverit joensuulaisesta Craze mallitoimistosta ja Cat People -tanssiryhmästä järjestivät missille yllätysohjelmaa. Catwalkille nousseet ystävät esittelivät Nightwishin soidessa Valkyrian Desings vaatemallistoa, jota Pia Pakarinen ehti esitellä ryhmän jäsenenä.

Missiä oli katsomaan tullut myös ekaluokkalainen Noora-Maria Linervo. Kotona tilaisuuteen oli etsitty sopivia vaatteita koko viikonloppu ja lopulta ne löytyivät ihan omasta vaatekomerosta. Näyttävä asu täydentyi upealla käsilaukulla ja hiuksia koristaneella hohtavalla tiaralla.

— Onneksi niitä oli kotona useampia, kun lähtökiireessä astuin parhaimman päälle, harmitteli äiti Maarit Linervo.

Noora-Maria sai missiltä nimikirjoituksen ja pari ylimääräistäkin veljelle ja kavereille. Ilta oli siis täydellinen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme