Mainos
Mainos

Johtajakiista laajenee - Taysin ylijohtaja lähtee

Tampereen yliopistollisen sairaalan johtajakiista on jälleen saanut uuden käänteen. Sairaalassa toimialuejohtajan sijaiseksi nimetty ylihoitaja ilmoitti luopuvansa toimestaan. Hän perustelee päätöstään potilaiden hoidon turvaamisella.

Sairaalan toimialajohtajan sijaisuudesta on kiistelty jo jonkin aikaa. Asia nousi pinnalle, kun viisi syövänhoidon lääkäriä irtisanoutui siksi, että sijaisuuteen nimettiin ylihoitaja eikä lääkäri. Sittemmin asia otettiin uudelleen käsittelyyn.

Maanantaina Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus päätti pysyä alkuperäisessä päätöksessään, jonka mukaan sijaisuutta hoitaisi ylihoitaja. Sairaanhoitopiirin hallituksen mukaan tietoon ei tullut sellaista, jonka takia päätöstä olisi muutettu. Se kuitenkin päätti, että johtamisen mahdollisia ongelmia selvitetään.

Toimialajohtajaksi alun perin nimetyn ylihoitaja Elina Mattilan on nyt määrä palata huhtikuussa toimialuejohtajan varahenkilön ja ylihoitajan tehtäviin.

Sairaanhoitopiiri aikoo tiedottaa toimialuejohtajan sijaisuuden jatkojärjestelyistä myöhemmin tänään.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme