Mainos
Mainos

"Joka aamu on itsekritiikin paikka"

Stora Enso toimitusjohtaja Jouko Karvinen tietää yritysjohtamisen realiteetit. Hän katsoo joka aamu itseään peiliin ja mietti, mitkä asiat voisi tehdä entistä paremmin.

– Joka aamu on itsekritiikin paikka. Muuten en tee tarpeeksi töitä palkkani eteen. Minä joudun jatkuvasti kyseenalaistamaan asioita. Meidän on katsottava koko ajan eteenpäin ja miettiä, miten voisimme tehdä asiat hieman eilistä paremmin, Karvinen kertoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Hänen mukaansa Stora Enson ja Suomen on huolehdittava talouskasvusta, jotta Suomi ei ajaudu Kreikan kaltaiseen tilanteeseen. Hän onkin tyytyväinen, kun EU pääsi sopuun Kreikalle myönnettävästä 109 miljardin euron lainapaketista myöhään eilen torstai-iltana.

– Tänä aamuna olen erittäin toiveikas. Se oli sopupäätös. On erittäin tärkeää, että päästään tekemään töitä ja ratkaisemaan ongelmia, eikä vaan loputtomiin neuvottelemaan, Karvinen tähdentää.

Hänen mukaansa muuttuvaan ikärakenteeseen on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota Suomessa, jotta talouskasvu pystytään varmistamaan.

Katso Stora Enson toimitusjohtajan Jouko Karvisen haastattelu: (Huomenta Suomi 22.7.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme