Mainos
Mainos

Joka kolmas syö lounaansa viikoittain työpisteellään

Moni suomalainen syö lounaansa työpisteellään. Fazerin teettämään kyselyyn vastanneista joka kolmas kertoi lounastavansa työpisteensä ääressä viikoittain.

Kaksi viidestä vastaajasta kertoi tekevänsä töitä lounaalla joka viikko. Moni nimesi kiireen syyksi, joka useimmin pilaa lounaan.

– On huolestuttavaa, että näin suuri osa vastaajista kärsii kiireestä ja syö työpisteellään tai työskentelee lounaalla. Vaikka silloin saisikin ruuasta tarvittavan energian, ei kyseessä ole todellinen virkistäytymishetki pitkän työpäivän keskellä. Myös aivot tarvitsevat taukoa töistä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Susanna Raulio muistuttaa.

Kyselyssä oli mukana myös sellaisia vastaajia, jotka eivät käy töissä. Fazerin teettämään tutkimukseen osallistui internetissä noin tuhat suomalaista. Sen toteutti Cint ja virhemarginaali on enintään 3 prosenttiyksikköä.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot