Mainos
Mainos

Joka viidennelle joulu on vain pitkä viikonloppu

MTV:n Uutisten onnellisuusbarometrin mukaan kuitenkin noin puolelle suomalaisista perhekeskeisyys ja kristillisyys merkitsevät joulussa eniten.

Noin puolet suomalaisista kokee joulun kristillisenä hiljentymisen juhlana tai hartaan perhejuhlana. Vastaavasti lähes joka viides on sitä mieltä, että joulu on vain pidennetty viikonloppu tai sillä ei ole mitään merkitystä.

Tiedot käyvät ilmi MTV-Uutisten teettämästä tutkimuksesta.

Mtv:n Uutisten onnellisuusbarometrin mukaan noin puolelle suomalaisista perhekeskeisyys ja kristillisyys merkitsevätkin joulussa eniten.

Mitä joulu merkitsee sinulle eniten?

Peruskoulun tai keskikoulun sekä ammattikorkeakoulun käyneillä tämä hieman korostui.

Tutkimus tehtiin 5.12. - 13.12. välisenä aikana verkkokyselynä MTV3:n uutistoimituksen tutkimuspaneelissa.

Siihen vastasi 3 485 henkilöä. Vastaajat ovat iän, sukupuolen ja asuinpaikan suhteen edustava otos täysi-ikäisistä suomalaisista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot