Mainos
Mainos

Jouluaattoa vietetty rauhallisissa tunnelmissa

Jouluaaton juhlinta on viranomaisten mukaan sujunut rauhallisesti. Poliisilaitokset kuvaavat jouluaattoa erittäin hiljaiseksi ja tehtävien määrää vähäiseksi. Poliisin tehtävät painottuivat kotihälytyksiin.

Vakavia onnettomuuksia ei ole jouluaaton aikana tullut tietoon.

Pielavedellä Pohjois-Savossa nuori nainen loukkaantui maatilalla, kun hän tippui maatilan huoltosyvennykseen. Nainen oli tajuissaan, mutta hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin sairaalaan.

Kajaanissa kolme ihmistä loukkaantui, kun henkilöautot törmäsivät toisiinsa. Poliisin mukaan toisessa autossa kuljettajana ollut mies ja hänen kyydissään ollut matkustaja vietiin sairaalaan ylävartalokipujen takia. Toista autoa ajanut kajaanilaisnainen loukkaantui lievästi.

Metsä Fibren Joutsenon sellutehtaalla Lappeenrannassa oli aattona uhkaava palon alku, kun puukuoren kuivauslinjasto syttyi palamaan. Tehtaan sprinklerit kuitenkin rajoittivat paloa, ja pelastuslaitos sai tilanteen nopeasti hallintaan.

Pelastuslaitoksia on lisäksi päivän aikana hälytetty paikalle muun muassa kiuaspalojen ja kärähtäneiden ruokien takia.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme