Mainos
Mainos

Joulukortit ehtivät perille normaalisti tukilakosta huolimatta

Joulukortit ehtivät tänä vuonna perille kotimaan ja ulkomaan postissa normaalisti postityöntekijöiden tukilakosta huolimatta, lupaa Itella.

55 sentin kotimaan joulutervehdykset ja punaiset joulukorttien postituskuoret tulee viedä postiin tavalliseen tapaan viimeistään 15. joulukuuta. Ykkösluokan kotimaan joulutervehdykset voi pudottaa laatikoihin vielä 21. joulukuuta.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU aloitti aamulla tukilakon lentoemäntien ja stuerttien lakolle.

Työntekijät ovat normaalisti töissä, mutta liiton jäsenet eivät lastaa ulkomaan postia Finnairin lennoille. Itellan mukaan ulkomaan posti kulkee kuitenkin perille muiden lentoyhtiöiden kautta. Ulkomaanpostin kulussa on Itellan mukaan noin vuorokauden viive.

Myös kotimaan posti on Itellan mukaan paikoin edelleen vuorokauden myöhässä lentolakon takia. Haittavaikutukset ovat kuitenkin jäämässä luultua pienemmäksi.

Tänään kotimaan postinjakelua Etelä-Suomessa on hidastanut huono sää. Postinjakelu saattaa myöhästellä etenkin jakelukärry- ja pyöräreiteillä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme