Mainos
Mainos

Joulukortit postitettava tänään

Kotimaan 55 sentin joulutervehdykset on postitettava viimeistään tänään, jotta ne ehtivät jouluksi perille.

Ykkösluokan postimerkillä varustetut joulukortit ehtivät vastaanottajille, jos ne lähetetään viimeistään ensi viikon tiistaina.

Suomalaiset lähettävät tänä vuonna Postin arvion mukaan 47 miljoonaa joulukorttia. Se on suunnilleen saman verran kuin viime vuonna.

– Perinteinen joulukortti pitää pintansa tässä kaikessa sähköistyvässä maailmassa. Kyllä suomalaiset ovat edelleen kovia lähettämään joulukortteja. Jouluna halutaan jouluna muistaa ystäviä ja läheisiä. Ja aika pitkälti ne on naisia, jotka hoitaa sen perheen muistamisen, ja tykätään lähettää joulukortteja, kertoo Postin tuotepäällikkö Mari Jäntti-Mähönen.

Moni toimittaa kortit postiin vasta viime tipassa.

– Niitä sitten jätetään vielä aika myöhään illallakin, mutta kun puoleen yöhön mennessä laittaa, niin kortti ehtii 55 sentin joulupostimerkillä, toteaa Jäntti-Mähönen.

Postin omat myymälät ja asiakaspalvelu ovat avoinna joka päivä jouluaattoon asti. Postin korttiruuhkan lajittelua helpottaa tänä vuonna 3 000 kausityöntekijää.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme