Mainos
Mainos

Joulukortit postitettava viimeistään keskiviikkona

Tavallista halvempien joulutervehdysten lähetysaika umpeutui jo viime perjantaina. Ensimmäisen luokan kirjeenä tervehdykset ehtivät vielä perille, jos ne postitetaan viimeistään keskiviikkona.

Joulukortit on postitettava viimeistään keskiviikkona, jos ne halutaan jouluksi perille. Tässä vaiheessa tervehdykset on jo lähetettävä ensimmäisen luokan kirjeenä, koska tavallista halvempien kotimaan joulutervehdysten lähetysaika umpeutui jo viime perjantaina.

Lahjat ehtivät perille tavallisena pakettina, jos ne lähetetään viimeistään tiistaina. Suoraan vastaanottajalle toimitettavat paketit voi postittaa vielä keskiviikkona tai torstaina. Viimeinen lähetyspäivä riippuu valitusta palvelusta ja paikkakunnasta.

Postista muistutetaan, että oikea osoite takaa lähetyksen sujuvan kulun. Osoitekenttään pitää laittaa vastaanottajan etu- ja sukunimi, katuosoite sekä postinumero ja paikkakunta. Postinumerot voi tarkistaa postin internetsivuilta, ja vastaanottajan osoitetietoja voi tiedustella väestörekisterikeskuksen maksullisesta nettipalvelusta.

Suomalaiset postittavat vuosittain reilu 50 miljoonaa joulutervehdystä, josta joka kymmenes lähtee ulkomaille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme