Mainos
Mainos

Joululiikenne sujunut rauhaisasti – pahin turma Savonlinnassa

Aatonaaton liikenne sujui pääosin rauhallisesti eri puolilla Suomea.

Pahin onnettomuus sattui tiettävästi Savonlinnassa, missä kuusi henkilöä loukkaantui kahden auton yhteenajossa Joensuuntiellä Kerimäen ja Kiteen välillä. 

Heistä vakavimmin loukkaantuivat 10-vuotias poika ja nainen. Kummassakin autossa oli kolme matkustajaa. Onnettomuus sattui 20 kilometriä Kerimäeltä Joensuuhun päin, kun Joensuusta tullut venäläisseurueen auto oli luisunut vastaantulijoiden kaistalle. 

Pohjois-Savossa Sonkajärvellä Iisalmentiellä hälytysajossa ollut ambulanssi törmäsi ohitettavaan henkilöautoon iltapäivällä ja kaatui ojaan. Henkilövahingoilta vältyttiin. 

Oulussa Pohjantiellä sattui illalla kahden auton nokkakolari. Autojen turvatyynyt laukesivat, mutta molemmat kuljettajat pääsivät ulos autoista omin voimin. 

Vilkkainta oli asiointiliikenne taajamissa, missä sattui pikkukolareita. Illan ajokeli oli vaihteleva ja enimmäkseen vetinen pohjoisinta Suomea lukuun ottamatta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme