Mainos
Mainos

Joulumuistio: Ruokakauppaan pääsee taas tänään

Ruokakaupat saavat olla avoinna tänään tapaninpäivänä joulutauon jälkeen.

Avoinna saavat olla pienehköt päivittäistavarakaupat - ne saavat pitää ovensa auki yhteensä neljän tunnin ajan kello 8:n ja 18:n välillä. Aukiolorajoitukset eivät koske huoltoasemia, kioskeja, kaikkein pienimpiä kauppoja eivätkä haja-asutusaluetta, jotka voivat olla auki myös muina aikoina.

Suuremmat myymälät ja Alkot taas avaavat ovensa ovensa huomenna lauantaina, jolloin myös talven alennusmyynnit potkaistaan käyntiin.

Pankit ja postin omat myymälät palvelevat seuraavan kerran maanantaina 29. joulukuuta.

Julkinen liikenne sunnuntain aikatauluissa

Junien kotimaan kaukoliikenne kulkee tänään tapaninpäivänä sunnuntaiaikataulun mukaan. Liikenteessä on myös lisävuoroja.

Ylimääräisiä vuoroja ajetaan myös joulun ja uudenvuoden välipäivinä, muuten välipäivien liikenne ajetaan pääosin normaalisti.

Tarkat tiedot joululiikenteessä ajettavista vuoroista saa asemilta, osoitteesta www.vr.fi VR:n puhelinpalvelu vastaa numerossa 0600 41900.

Kaukoliikenteen bussivuoroissa ajetaan tänään S- eli pyhävuorot. SS-vuorot saatetaan paikoin jättää ajamatta.

Matkahuollosta muistutetaan, että joulunajan bussiliikenteessä on aikaisempien vuosien tapaan paljon liikennöitsijäkohtaisia ja alueellisia eroja. Aikataulut on hyvä tarkistaa linja-autoasemalta, Matkahuollon valtakunnallisesta aikatauluneuvonnasta numerosta 0200 4000 tai verkosta www.matkahuolto.fi.

Myös pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä noudatetaan tänään sunnuntain aikatauluja, ja myös yöbussit ovat liikenteessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme