Mainos
Mainos

Joulun menoliikenne sujui rauhallisesti

Joulun menoliikenne on sujunut tänään ruuhkitta. Myös vakavammilta onnettomuuksilta on vältytty, vaikka tiet olivat päivällä paikoin liukkaita.

Tiehallinnon mukaan aatonaaton liikenne oli vilkkainta iltapäivällä kolmen ja neljän välillä. Eniten liikennettä oli Ykkös-, Kolmos- ja Nelostiellä sekä valtatie 7:llä. Suurempia ruuhkia ei kuitenkaan syntynyt, sillä menoliikenne jakautui tänä vuonna monelle päivälle. Aatonaaton liikenne hiljeni iltaviiden jälkeen.

Liukas ajokeli ja lumisade aiheuttivat pieniä peltikolareita ja tieltä suistumisia ympäri maata. Esimerkiksi Nelostiellä Lahden ja Heinolan välillä kolme autoa suistui iltapäivällä ojaan. Pelti paukkui myös Jyväskylän maalaiskunnassa, Pirkanmaalla, Nokialla ja Pohjanmaalla. Vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin kuitenkin.

Tiehallinto lupailee myös joulun paluuliikenteestä rauhallista. Paluuliikenteen suosituimmaksi päiväksi ennustetaan tapaninpäivän alkuiltaa. Moni palaa kuitenkin kotiin vasta sunnuntaina tai uudenvuoden jälkeen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme