Mainos
Mainos

Joulun menoliikenne sujunut melko hyvin - liikenne vilkastuu taas aamulla

Joulun menoliikenne on sujunut tänä vuonna melko rauhallisesti.

Vakavilta onnettomuuksilta ei ole kuitenkaan vältytty. Tänään menoliikenne vaati ainakin kaksi kuolonuhria Uudessakaupungissa ja Ylöjärvellä. Kummassakin tapauksessa henkilöauto kolaroi raskaan ajoneuvon kanssa.

Tieliikennekeskuksen päällikkö Mika Jaatinen varoittaa vielä tien päällä olevia autoilijoita huonosta kelistä etenkin pohjoisessa.

-Etelässä ja lännessä sade tulee räntänä ja vetenä, idässä ja pohjoisessa lumena. Tällä hetkellä varsinkin pohjoisessa ajokeli on paikoin erittäin huono lumisateen ja kovan tuulen vuoksi. Keli on muuttumassa huonoksi myös Itä-Suomessa illan ja yön aikana.

Jaatinen kiittelee autoilijoita tänä vuonna asiallisesta ajokäyttäytymisestä.

-Ajokäyttäytymisestä voisi antaa jopa kiitettävän arvosanan. Mitään erityisen huolestuttavaa ei ole tänä jouluna liikennekeskukseen kantautunut. Voisikin sanoa, että liikenne on ollut suhteellisen sujuvaa. Myös ajonopeudet ovat pysyneet hyvin kurissa.

Liikenneviraston liikennekeskuspäällikkö uskoo, että menoliikenne vilkastuu muutamaksi tunniksi vielä huomenna aattoaamuna.

Vilkkainta teillä on aamuyhdeksän ja puolenpäivän välillä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme