Mainos
Mainos

Joulun menoliikenne sujunut rauhallisesti

Suurempia onnettomuuksia ei ole sattunut.

Jouluaaton menoliikenne sujui hyvin koko päivän. Pahoja ruuhkia ei syntynyt lainkaan, ja vakavilta onnettomuuksiltakin vältyttiin.

Pääväylillä ja etenkin liukkailla sivuteillä sattui päivän aikana jonkin verran peltikolareita ja ojaanajoja. Liikenne Tuusulanväylällä takkuili noin tunnin ajan iltapäivällä yhdeksän auton ketjukolarin takia, mutta kukaan ei loukkaantunut. Viitostiellä Kuopion Sorsasalossa henkilöauto ajoi ojaan, ja yksi kyydissä olleista loukkaantui.

Tiehallinnon mukaan aaton liikenne oli vilkkaimmillaan pääväylillä kello 10-13. Mainittavia jonoja ei kuitenkaan syntynyt edes perinteisiin sumppukohtiin Lahti-Heinola-tielle tai kolmostielle Riihimäen kohdalle. Kello 14:n jälkeen liikenne hiljeni pääteillä lähes täysin.

Liikkuva poliisi ja Tiehallinto ennustavat paluuliikenteen ruuhkahuipun osuvan sunnuntaille kello 13-21. Pahimmat paluuruuhkat syntynevät Lahti-Heinola-tielle, ja poliisi suosittelee autoilijoita harkitsemaan vaihtoehtoisia reittejä.

Sää oli aattopäivänä lähes koko Suomessa selkeä ja osin aurinkoinen. Pohjoisessa paikoin sankka lumipyry haittasi liikennettä.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 23.12.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme