Mainos
Mainos

Joulun menoliikenne tältä päivältä ohi

Joulun menoliikenteessä sattui useita kolareita mutta kuolonuhreilta vältyttiin. Menoliikenteen huippu on tältä päivältä ohi.

Tiehallinnon mukaan maanteillä ajaettiin huonon kelin johdosta rauhallisesti. Keli kuitenkin parani iltaa kohden huomattavasti, kun Etelä-Suomeen lupailtu lumimyräkkä jäikin tulematta.

Yöllä jälleen pakastuu Etelä-Suomessakin, minkä vuoksi etenkin pienemmillä teillä saattaa olla liukasta. Päätiet ovat kuitenkin sulia.

Pieksämäellä Etelä-Savossa viisihenkinen perhe loukkaantui elintarvikerekan ja henkilöauton yhteentörmäyksessä. Poliisin mukaan kahden vammat ovat vakavia.

Pirkkalassa Pirkanmaalla henkilöauton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat ulosajossa. Moni muukin auto on suistunut Pirkanmaalla tieltä.

Pohjois-Savossa poliisin tietoon on tullut tänään erittäin huonon ajokelin takia jo yhteensä 35 kolaria, jotka ovat kuitenkin aiheuttaneet pääasiassa peltivaurioita.

Junaliikenne on VR:n mukaan palautumassa normaaliksi. VR kertoo, että yksittäiset kaukoliikenteen junat kuitenkin myöhästyvät illan mittaan kymmenestä minuutista puoleen tuntiin.

Maanteillä liikenne on toistaiseksi sujunut rauhallisesti. Tiehallinnosta kerrotaan, ettei missäänpäin maata ole normaalia iltapäivää pahempia ruuhkia.

Etelä-Suomessa keli on parantunut aamun jälkeen sen verran, että se saattaa innostaa monia istumaan autoon vielä tänä iltana.

Keli on silti edelleen huono koko maassa. Huonoimmillaan se on Itä-Suomessa, jossa tilanteen odotetaan vielä pahenevan, sillä illaksi on luvattu runsasta lumisadetta.

Helsinki-Vantaalla lentosää on jo varsin hyvä, mutta lennot eivät silti kulje vielä aikataulussa. Aamusään aiheuttamat myöhästymiset heijastuvat yhä liikenteeseen, ja jotkut Euroopan-lennot myöhästyvät muun Euroopan sään vuoksi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot