Mainos
Mainos

Joulun paloissa kuoli kolme

Ainoat kuolonuhrit vaatinut palo syttyi Turussa aaton vastaisena yönä. Nelikerroksisen talon huoneisto oli ilmiliekeissä pelastuslaitoksen saapuessa paikalle.

Joulun tulipaloissa on kuollut kolme ihmistä sekä tuhoutunut ainakin neljä asuntoa, kesämökki ja kuusenhavuista tehty pukki. Kaksi paloa syttyi ulkotulista.

Ainoat kuolonuhrit vaatinut palo syttyi Turussa aaton vastaisena yönä. Pariskunta ja heidän vieraanaan ollut mies menehtyivät kerrostalohuoneiston palossa Raatimiehenpolulla Lausteen kaupunginosassa. Nelikerroksisen talon huoneisto oli ilmiliekeissä pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Noin kahdeksankymmenen neliön suuruisesta huoneistosta tuhoutui yksi huone.

Lapualla Vihtorintiellä tuli tuhosi rivitalohuoneiston joulupäivän aamuna. Palo oli saanut alkunsa ulkotulesta, josta se levisi rakennuksen välikattoon.

Keravalla Vihtatiellä paritalohuoneisto paloi joulupäivän iltana. Talon toinen huoneisto vaurioitui pahasti. Rakennuksessa oli syttymishetkellä ihmisiä, mutta he pääsivät ulos ikkunan kautta. Kukaan ei loukkaantunut. Palo sai alkunsa ilmeisesti ulkotulesta.

Kotkan Karhulassa paloi vanha kaksikerroksinen omakotitalo varhain tapaninpäivänä. Pelastuslaitos ei löytänyt talosta asukkaita, eikä yöllä ollut varmuutta, oliko talo edes asuinkäytössä. Muutamia tunteja myöhemmin syttyi myös toinen omakotitalo alle kilometrin päässä ensimmäisestä palopaikasta. Palokunta ei löytänyt toisestakaan talosta ihmisiä. Palojen syttymissyitä tutkitaan.

Kristiinankaupungissa kesähuvila paloi maan tasalle tapaninpäivänä. Noin 40 neliön rakennuksen mukana tuhoutui traktori ja vene. Siipyyn saaristossa syttyneen palon syytä ei tiedetä. Pelastuslaitoksen saapuessa palopaikalla ei ollut ihmisiä.

Getassa Ahvenanmaalla kuusenhavuista rakennettu iso vuohipukki paloi joulupäivän vastaisena yönä. Poliisin mukaan palo oli tahallaan sytytetty. Getabocken on pystytetty jo neljäksi jouluksi vapaaehtoisvoimin, ja tähän saakka se oli säästynyt vahingonteolta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme