Mainos
Mainos

Joulun paluuliikenne alkoi rauhallisesti

Joulun paluuliikenne on alkanut tapaninpäivänä verkkaisesti maanteillä ja rautateillä. Poliisi odottaa joulun paluuliikenteen jakautuvan monelle päivälle.

Liikkuvan poliisin mukaan Etelä-Suomen maanteillä ei syntynyt ruuhkia, ja liikennemäärät vastasivat vain normaalin viikonlopun lukemia.

Poliisi odottaa joulun paluuliikenteen jakautuvan tänä vuonna monelle päivälle. Eniten liikennettä ennakoidaan osuvan vasta sunnuntaille. Osa lomailijoista palannee Etelä-Suomeen vasta uudenvuodenpäivänä ensi viikon keskiviikkona.

Tapaninpäivänä alkuillasta kulki eniten autoja valtatie 3:lla, valtatie 4:llä ja valtatie 7:llä. Liikkuva poliisi luonnehti liikennettä kuitenkin verkkaiseksi.

Etelä-Suomen maanteillä oli kirjattu tapaninpäivänä kello 17:ään mennessä vain 23 kolaria, mikä on liikkuvan poliisin mukaan varsin vähän.

Ruuhkaa ei syntynyt tapaninpäivänä myöskään junissa. Junavuorot pysyivät VR:n liikenteenohjauksen mukaan hyvin aikatauluissa. VR oli lisännyt tapaninpäiväksi liikenteeseen kaksi lisäjunaa.

Niin ikään lentoliikenne sujui torstaina ongelmitta, kerrottiin Ilmailulaitokselta.

Maantieliikenteessä Operaatio Lumihiutale avustaa tämänkin vuodenvaihteen ajan uudenvuodenpäivään asti. Autoliiton Tiepalvelun vapaaehtoisin voimin päivystävän palvelun puhelinnumero on koko Suomen alueella 0200-8080.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot