Mainos
Mainos

Joulun paluuliikenne alkoi rauhallisesti

Joulun paluuliikenne on alkanut tapaninpäivänä verkkaisesti maanteillä ja rautateillä. Poliisi odottaa joulun paluuliikenteen jakautuvan monelle päivälle.

Liikkuvan poliisin mukaan Etelä-Suomen maanteillä ei syntynyt ruuhkia, ja liikennemäärät vastasivat vain normaalin viikonlopun lukemia.

Poliisi odottaa joulun paluuliikenteen jakautuvan tänä vuonna monelle päivälle. Eniten liikennettä ennakoidaan osuvan vasta sunnuntaille. Osa lomailijoista palannee Etelä-Suomeen vasta uudenvuodenpäivänä ensi viikon keskiviikkona.

Tapaninpäivänä alkuillasta kulki eniten autoja valtatie 3:lla, valtatie 4:llä ja valtatie 7:llä. Liikkuva poliisi luonnehti liikennettä kuitenkin verkkaiseksi.

Etelä-Suomen maanteillä oli kirjattu tapaninpäivänä kello 17:ään mennessä vain 23 kolaria, mikä on liikkuvan poliisin mukaan varsin vähän.

Ruuhkaa ei syntynyt tapaninpäivänä myöskään junissa. Junavuorot pysyivät VR:n liikenteenohjauksen mukaan hyvin aikatauluissa. VR oli lisännyt tapaninpäiväksi liikenteeseen kaksi lisäjunaa.

Niin ikään lentoliikenne sujui torstaina ongelmitta, kerrottiin Ilmailulaitokselta.

Maantieliikenteessä Operaatio Lumihiutale avustaa tämänkin vuodenvaihteen ajan uudenvuodenpäivään asti. Autoliiton Tiepalvelun vapaaehtoisin voimin päivystävän palvelun puhelinnumero on koko Suomen alueella 0200-8080.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme