Mainos
Mainos

Joulun paluuliikenteessä ihmeteltiin lähinnä liikenteen vähyyyttä

Tapaninpäivän paluuliikenne on sujunut rauhallisesti, kertoo Liikennevirasto. Liikenneviraston tieliikennekeskuksen mukaan liikenteessä on ollut monin paikoin normaalia pyhäpäivää rauhallisempaa. Liikennemäärät ovat jääneet kohtalaisiksi ja ruuhkilta on vältytty.

Vilkkainta teillä oli iltapäivällä. Illansuussa paluuliikenne pääteillä oli jo hiipunut.

– Kun moottoritiellä on yleensä tällaisina päivinä noin 2500 ajoneuvoa tunnissa, moottoritielläkin on ollut noin 1500 ajoneuvoa tunnissa. Se kuvastaa liikennemääriä, kertoo tieliikennekeskuksen päällikkö Marketta Udelius.

Vakavia onnettomuuksia tieliikenteessä ei ole tullut tietoon.

Paluuliikenne jakautuu tänä vuonna usealle päivälle. Udelius ennakoi, että sunnuntai voi olla teillä vilkkaampi kuin tapaninpäivä.

– Uskon, että monet palaavat kotiin sunnuntaina ja myös viikon päästä voi olla vilkas viikonloppu, Udelius sanoo.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot