Mainos
Mainos

Joulunajan junalippuja jo myyty loppuun

Joulunajan joukkoliikenteen junalipuista osa on jo myyty loppuun.

VR:n viestintäpäällikön Mika Heijarin mukaan halutuimpia ovat olleet edellisten vuosien tapaan yöjunien makuu- ja autopaikat. Menoliikenteen vilkkaimmat päivät ovat 22. joulukuuta ja aatonaatto 23. joulukuuta. Myös 21. päivän liput menevät nopeasti kaupaksi.

Esimerkiksi 22. joulukuuta kulkevasta Helsinki–Kemijärvi-junasta (P 265) on jo myyty loppuun makuu- ja autopaikat Rovaniemelle asti. Helsingistä Rovaniemelle menevissä junissa (P 273 ja P 275) on vielä makuupaikkoja, mutta autopaikkoja ei. Helsinki–Kolari-junista P 263 ja P 269 autopaikat on myyty loppuun, mutta joitakin makuupaikkoja on vielä saatavilla.

21. joulukuuta makuu- ja autopaikkojen osalta on lähes loppuunmyyty myös Helsinki–Kemijärvi (P 265) Rovaniemelle asti. Kahdessa muussa Rovaniemen-junassa (P 273 ja P 275) on vielä tilaa, mutta nekin ovat täyttymässä. Kolarin-junissa (P 263 ja P 269) on vielä makuupaikkoja ja muutamia autopaikkoja.

Aatonaattona 23. joulukuuta kaikkiin suuntiin löytyy vielä jonkin verran makuu- ja autopaikkoja.

Päiväjunissa tilaa on vielä hyvin. Heijarin mukaan liput kannattaa ostaa kuitenkin hyvissä ajoin, sillä ainakin suosituimmat pitkän matkan vuorot esimerkiksi Joensuuhun, Kajaaniin ja Ouluun täyttyvät joulua kohti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot