Mainos
Mainos

Joulunvietto rauhottui aamun jälkeen

Suomi on viettänyt joulupäivää pääosin varsin rauhallisesti. Hätäkeskusten yö oli kiireinen, mutta suuria onnettomuuksia ei ole tapahtunut. Yön jälkeen kiirekin hellitti.

Poliisien jouluaatto kului kotihälytysten parissa, joiden määrä ainakin Helsingissä lisääntyi viime vuodesta. Häiriökäyttäytymistä poliisit saivat toppuutella myös julkisilla paikoilla. Paikoin joulun aika on ollut poliisille kuitenkin jopa tavallistakin rauhallisempi.

Pelastuslaitoksia ovat joulun aikaan työllistäneet lähinnä palohälytykset, kuten saunapalot ja kynttilöistä alkunsa saaneet palot. Onnettomuuksissa ei tiettävästi ole sattunut henkilövahinkoja.

Myös ensikodeissa ja suurimpien sairaaloiden päivystyksissä on vältytty pahoilta ruuhkilta. Kiirettä on jouluna ollut keskimäärin ehkä tavallistakin viikonloppua vähemmän.

- Joulun aika on vastannut kiireisyydeltään tavallista arkipäivystystä, tiivistää lääkäri Maria Valjus Helsingin Marian sairaalan päivystyksestä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme