Mainos
Mainos

Joulupäivänä vältytty vakavilta onnettomuuksilta

Joulupäivä on sujunut Suomessa suhteellisen rauhallisesti ja vakavilta onnettomuuksilta on vältytty. Keliolosuhteet ovat aiheuttaneet pieniä peltikolareita.

Pelastuslaitoksilla on kuitenkin ollut monin paikoin runsaasti tehtäviä, kun sairaankuljetukset ja putki- ja vesivahingot ovat työllistäneet palokuntia.

Nopeasti jouluaattona lauhtunut sää on rikkonut paikoitellen putkistoja. Pulmana ovat olleet myös viemäritukokset.

Sään nopea lauhtuminen oli todennäköisesti syynä myös isoon sähkökatkokseen, joka katkaisi sähkönjakelun Iisalmen keskustaajamaan. Aamukahdeksalta sattunut sähkövika saatiin korjattua Iisalmessa kello 15:n jälkeen.

Liikenteessä ajokeli on ollut joulupäivänä pääteillä parempi kuin aattona. Sen sijaan Etelä-Suomen pienemmillä teillä sohjo on vaikeuttanut monin paikoin ajamista ja jalkakäytävillä on ollut pääkallokeli.

Joulupäivän aikana on sattunut kolareita ja ulosajoja, mutta niistä on selvitty ilman vakavia loukkaantumisia. Myös poliisin apua on tarvittu kodeissa jonkin verran riitojen rauhoitteluun.

(MTV3-STT)

Joulu on sujunut suhteellisen rauhallisesti koko maassa. Monen päivä alkoi jo varhain kirkkomatkalla.
(Seitsemän uutiset 25.12.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme