Mainos
Mainos

Joulupaketit ajoissa matkaan

Joulu tekee tuloaan, ja Suomen Posti antaa ohjeita pakettien lähettämisestä. Joulupostin suositusajat perustuvat eri maiden postien antamiin tietoihin

Perjantai 1. joulukuuta on hintaluokaltaan edullisimpien ja hieman hitaammin kulkevien Economy-pakettien viimeinen suositeltu postituspäivä Euroopan ulkopuolisiin maihin, jotta ne ehtivät jouluksi perille. Nopeammat Priority-paketit on postitettava kaukomaille viimeistään perjantaina 8. joulukuuta.

Nopeimmat kansainväliset pakettipalvelut EMS ja Global Courier kulkevat joulun allakin normaalein toimitusajoin. Esimerkiksi EU:n alueella näiden lähetysten kuljetusajat ovat 1-3 päivää.

Joulupostin suositusajat perustuvat eri maiden postien antamiin tietoihin, ja päivämääriä noudattamalla lähetykset ehtivät varmimmin perille.

Joulupaketti kulkee maasta toiseen sujuvasti, kun paketin päälle liimattavaan osoitekorttiin on merkitty lähetyksen sisältö vastaanottajan maassa ymmärrettävällä kielellä (useimmiten englanniksi) sekä vastaanottajan ja lähettäjän osoitetiedot.

Lisätietoja joulupostin aikataulu- ja hintatiedoista saa myös Postin internet-sivuilta www.posti.fi/joulu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme