Mainos
Mainos

Joulusää: Poutaa ja pakkasta

Kuva: MTV3

Joulupyhiksi on luvassa pakastuvaa poutasäätä. Tänä aamuna sataa lunta vielä Etelä- ja Keski-Suomessa, mutta pohjoisessa on aamusta lähtien poutaista ja sateet väistyvät muualtakin Suomesta iltaan mennessä.

- Edelleen arvoidaan, että ajokeli on erittäin huono Keski-Suomessa. Etelästä kun lähtee, niin ajokeli on hyvä Salapausselälle, mutta sen jälkeen mennään iltaan asti hajanaisessa lumisateessa. Kannattaa muistaa, että varsinkin pohjoisessa lumen alla on myös jäätä, koska pakkasen takia teitä ei ole voitu suolata, tarkentaa Forecan meteorologi Liisa Peltonen.

Pakkasta on luvassa koko jouluksi. Pohjoiseen pakkasta on luvassa seuraaviksi kolmeksi päiväksi jopa 20 asetta, etelään noin viisi.

- Pakkasjoulu on tulossa koko maahan, eli kaikki, mikä on tänään tullut lumena maahan pysyy siinä ainakin kolme päivää. Pysyvä talvi näyttäisi tulevan Suomeen vihdoinkin, Peltonen iloitsee.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme