Mainos
Mainos

Joulutervehdykset postiin viimeistään huomenna

Korttien ja kirjeiden lisäksi huomenna on viimeinen lähetyspäivä myös paketeille.

Kotimaan joulukortit ja muut tervehdykset ehtivät vielä jouluksi perille ensimmäisen luokan kirjeenä, kun ne postitetaan viimeistään huomenna.

Posti kuljettaa myös internetin kautta lähetettävät sähkeet, ePostikortit sekä matkapuhelimella lähetettävät mobiilipostikortit jouluksi perille, jos ne on lähetetty huomenna kello 14:ään mennessä.

Korttien ja kirjeiden lisäksi huomenna on viimeinen lähetyspäivä myös Postin kuljettamille joululahjoille. Lahjat voi vielä lähettää Kotipakettina, joka viedään Ahvenanmaata lukuun ottamatta vastaanottajan kotiovelle. Kotiin asti kuljetettava paketti saa painaa enintään 30 kiloa.

Pikakirje ja korusähke kaikkialle Suomeen on lähetettävä viimeistään keskiviikkona. Kirjepostin viimeinen jakopäivä on 23.12. Jouluaattona jaetaan vain lauantaijakelu-lisäpalvelulla merkityt korusähkeet, pikakirjeet sekä Pikapaketti 9 ja Keltainen Kuljetus 9 -paketit suurimmissa kaupungeissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme