Mainos
Mainos

Joulutervehdykset postiin viimeistään maanantaina

Joulukortit ja muut joulun tervehdykset on postitettava viimeistään ensi maanantaina, 15. joulukuuta. Posti toivoo tervehdyksiä kirjalaatikoihin jo perjantaina tai viikonloppuna jolloin laatikoita tyhjennetään tavallista useammin. Postin toimipaikat ovat avoinna poikkeuksellisesti ensi ja seuraavana viikonloppuna, lauantaisin ja sunnuntaisin.


Joulupostimerkillä varustettujen kotimaan joulutervehdysten viimeinen postituspäivä on ensi maanantaina joulukuun 15. päivänä. Posti kuitenkin toivoo tervehdyksiä kirjelaatikkoihin jo perjantaina tai viikonloppuna, jolloin laatikoita tyhjennetään tavallista useammin.

Postin toimipaikat palvelevat poikkeuksellisesti ensi ja seuraavana viikonloppuna lauantaisin kello 10-16 ja sunnuntaisin kello 12-16. Arkisin postit ovat auki vähintään kello 18 saakka.

Ensimmäisen luokan postimerkillä varustetut joulukortit ennättävät ajoissa perille kotimaahan, kun ne postittaa perjantaina joulukuun 19. päivänä. Viime hetken paketit ehtivät vielä pukinkonttiin, jos ne lähettää 22. päivänä.

Moniin Keski- ja Etelä-Euroopan maihin on joulutervehdykset postitettava viimeistään ensi tiistaina ja joulupaketit jo maanantaina. Suomalaiset jättävät postin kannettavaksi vuosittain noin 50 miljoonaa joulutervehdystä, joista viitisen miljoonaa lähtee ulkomaille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme