Mainos
Mainos

JSN:n uusi puheenjohtaja pohdinnassa ensi viikolla

Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistys kokoontuu ensi viikon tiistaina pohtimaan seuraajaa neuvoston eronneelle puheenjohtajalle Pekka Hyväriselle (kuvassa).

Kannatusyhdistyksen ja Journalistiliiton puheenjohtajan Arto Niemisen mukaan kokouksessa käydään tilanne läpi, oli ehdokkaita yksi tai useita.

Aamulehti kerto entisen valtakunnansovittelijan Juhani Saloniuksen olevan vahvoilla tehtävään. Nieminen sanoo kuitenkin, ettei ole ollut yhteydessä Saloniukseen asiassa. Toisena mahdollisena nimenä lehti piti Kalevan entistä päätoimittajaa Risto Uimosta.

JSN:stä erosi lautakasajupakan vuoksi myös yleisön edustajana neuvostossa istunut toimitusjohtaja Pekka Iivanainen. Maallikkojäsenet valitaan Niemisen mukaan avoimella haulla.

Vaikka keskustelu on käynyt niin sanotusti kierroksilla, ei neuvosto Niemisen mielestä ole kriisissä. Hän muistuttaa, että JSN käsittelee eettisiä kysymyksiä, joista syntyy aina keskustelua.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot