Mainos
Mainos

JSN:n uusi puheenjohtaja pohdinnassa ensi viikolla

Julkisen sanan neuvoston kannatusyhdistys kokoontuu ensi viikon tiistaina pohtimaan seuraajaa neuvoston eronneelle puheenjohtajalle Pekka Hyväriselle (kuvassa).

Kannatusyhdistyksen ja Journalistiliiton puheenjohtajan Arto Niemisen mukaan kokouksessa käydään tilanne läpi, oli ehdokkaita yksi tai useita.

Aamulehti kerto entisen valtakunnansovittelijan Juhani Saloniuksen olevan vahvoilla tehtävään. Nieminen sanoo kuitenkin, ettei ole ollut yhteydessä Saloniukseen asiassa. Toisena mahdollisena nimenä lehti piti Kalevan entistä päätoimittajaa Risto Uimosta.

JSN:stä erosi lautakasajupakan vuoksi myös yleisön edustajana neuvostossa istunut toimitusjohtaja Pekka Iivanainen. Maallikkojäsenet valitaan Niemisen mukaan avoimella haulla.

Vaikka keskustelu on käynyt niin sanotusti kierroksilla, ei neuvosto Niemisen mielestä ole kriisissä. Hän muistuttaa, että JSN käsittelee eettisiä kysymyksiä, joista syntyy aina keskustelua.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme