Mainos
Mainos

Juha Sipilä: Yrittäjille tukea, jotta päätösvalta pysyisi Suomessa

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä vaatii suomalaisyrittäjien edellytysten parantamista niin, että yritysten omistus ja päätösvalta pysyisivät Suomessa. Sipilä linjasi teesinsä MTV Uutisten Nettivieras-kirjoituksessaan.

– Uusia työpaikkoja tarvitaan kipeästi. Viimeisten vuosien aikana ne ovat syntyneet lähinnä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Sen vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että suomalaisen kasvollisen yrittäjyyden edellytykset säilyvät, Sipilä jatkaa.

Sipilän mukaan myös yritysten sukupolvenvaihdoksia on helpotettava. Vastuun oppositiojohtaja siirtää viikonloppuna valittavan uuden kokoomuksen puheenjohtajan ja pääministerin harteille.

– Historiallisen huono talouskehitys Suomessa asettaa päättäjät uuteen tilanteeseen. Uuden pääministerin on juhannuksen jälkeen pystyttävä vastaamaan itselleen aidosti ja rehellisesti kysymykseen: kääntyykö Suomen suunta uusitulla hallitusohjelmalla ja näillä toimenpiteillä?

Lue koko Sipilän kirjoitus täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme