Mainos
Mainos

Juhannuksen menoliikenne ohi

Juhannuksen menoliikenne on ohi.

Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrotaan, että liikenne pääteillä hiljeni kello 15:n maissa.

Vilkkainta liikenne oli tänään puolenpäivän maissa. Silloin ajettiin jonoissa. Ajonopeudet pysyivät kuitenkin normaaleina lukuun ottamatta joitakin liikenneosuuksia.

Tampereen tieliikennekeskuksesta kehutaan liikennetapojen olleen tänään loistavia. Liikkuvasta poliisista kerrotaan, että rattijuoppoja on tavattu tavallista päivää enemmän.

Menoliikennettä helpotti se, että matkalle lähdettiin melko tasaisesti pitkällä aikavälillä. Etenkin Etelä-Suomessa moni lähti juhannuksen viettoon jo eilen. Silloin ruuhkaisinta oli iltapäivän ja kello 19:n välillä.

Neljä nuorta loukkaantui ulosajossa

Viime yönä Ulvilassa Satakunnassa moottoripyöräilijä kuoli kolarissa henkilöauton kanssa. Ylöjärvellä Pirkanmaalla neljä nuorta loukkaantui aamuyöllä vakavasti henkilöauton ulosajossa.

Iltapäivällä kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti henkilöautojen nokkakolarissa Kiteellä Pohjois-Karjalassa.

Eilen päivällä mies kuoli törmättyään autollaan puuhun Hangossa Uudellamaalla.

Hyvä sää on houkutellut väen veneilemään. Suomenlahden merivartiosto kertoo, että sillä on ollut tehtäviä selvästi normaalipäivää enemmän.

Viranomaiset eivät ole tiedottaneet kenenkään hukkuneen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme