Mainos
Mainos

Juhannuksen menoliikenne rauhoittui yöksi

Juhannuksen menoliikenne on hiljentynyt.

Tiehallinnon mukaan liikenne sujui hyvin. Nelostiellä Orimattilan kohdalla sattunut onnettomuus tosin aiheutti pientä ruuhkaa. Onnettomuus ei kuitenkaan vaatinut uhreja.

Myös valtatie yhdeksällä Tampereelta Jyväskylän suuntaan oli päivän aikana ruuhkaista, kertoo Tiehallinnon liikenneasiantuntija Jorma Helin.

Sen sijaan Vaajakoskella, jonne alunperin odotettiin pahinta ruuhkaa, liikenne sujui normaalisti.Vaajakoskella sijaitsee yksi tieliikenteen pullonkauoloista, kun valtatiet 4 ja yhdeksän yhdistyvät.

Helsingissä tapahtui aamupäivällä kahden kuorma-auton kolari, joka vaikeutti Kehä I:n liikennettä.

Valppautta tarvitaan myös välipäivinä

Vanhempi konstaapeli Tenho Latvala liikkuvasta poliisista muistuttaa autoilijoita siitä, että onnettomuuksia sattuu myös välipäivinä.

-Sitten kun on juhlittu ja kun on tilaa ajaa, tulee isompia ylinopeuksia. Myös alkoholi astuu kuvaan, Latvala selittää.

Jurvalan taajaman asukkaiden protesti Kuutostiellä sujui rauhallisesti. Mielenilmaukseen osallistui arviolta parisataa henkeä. He olivat liikkeellä henkilöautoilla, mopoilla ja traktoreilla.

Poliisi ei katkaissut liikennettä, vaan päästi mielenosoittajat liikenteen sekaan, minkä vuoksi liikenne ruuhkautui muutaman kilometrin matkalla.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme