Mainos
Mainos

Juhannuksen menoliikenteen ruuhkat vilkkaimmillaan

Juhannuksen menoliikenne on nyt vilkkaimmillaan. Ruuhkaisimman vaiheen arvioidaan kestävän kello 19 asti, jonka jälkeen liikenne palaa vähitellen normaaliksi.

Liikenneviraston mukaan pisimmät ruuhkat ovat tällä hetkellä valtatiellä 1 Helsingin ja Veikkolan välillä, valtatiellä 3 Helsingin ja Riihimäen välillä, valtatiellä 4 Mäntsälän ja Lahden välillä sekä valtatiellä 5 Heinolan ja Mikkelin välillä. Kuopion suuntaan menijät voivat yrittää välttää pahimpia ruuhkakohtia esimerkiksi ajamalla valtatietä 6 Kouvolan kautta tai valtatietä 4 Lusista Toivakkaan. Myös valtatie 6 Kouvolasta Lappeenrannan suuntaan on ruuhkautunut.

Ruuhkapaikkoja on myös valtatiellä 4 välillä Kehä III - Järvenpää sekä kantatiellä 51 Kirkkonummella, missä rakennetaan uutta moottoritietä. Myös valtatiellä 9 Tampereelta itään sekä saaristotiellä 180 Nauvoon ja Korppooseen on ruuhkaa.

Paraisten lautalle on 800 metrin jono ja odotusaika on noin 30 minuuttia. Kustavin tiellä 192 Vartsalan lossille jonoa on 400 metriä. Pahin ruuhka-aika lautoille sijoittuu kello 17-18 välille.

Liikennettä on reippaasti vielä juhannusaattona kello 9-14 välillä. Paluuliikenne on vilkasta sunnuntaina puolesta päivästä alkaen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme