Mainos
Mainos

Jukka Hirvelä toistaiseksi Merenkulkulaitoksen johtoon

Merenkulkulaitos saa vuoden jälkeen johtajan.

Tiehallinnon hallintojohtaja Jukka Hirvelä on nimitetty Merenkulkulaitoksen pääjohtajaksi toistaiseksi, enintään vuoden loppuun asti. Hirvelä aloittaa määräaikaisena pääjohtajana huhtikuun alusta lähtien.

Lahjusepäilyyn liittyvän rikostutkinnan vuoksi Merenkulkulaitoksen pääjohtaja Kyösti Vesterinen on ollut pidätettynä virantoimituksesta jo yli vuoden. Pääjohtajan tehtäviä on viralta pidätyksen ajan hoitanut ylijohtaja Heikki Muttilainen. Hän on ilmoittanut, ettei halua jatkaa pääjohtajan sijaisena.

Pääjohtaja Vesteristä sekä Merenkululaitoksen liikenneosaston päällikköä Lennart Hagelstamia ja laitoksen apulaisjohtajaa Eeropekka Koivumäkeä koskevat lahjusepäilyt ovat tällä hetkellä syyteharkinnassa. Heidän epäillään ottaneen vastaan lahjuksia norjalaiselta DSND-yhtiöltä. Merenkulkulaitos vuokrasi yhtiölle monitoimimurtajia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot