Mainos
Mainos

Julkisuuden henkilöt lukevat taas lapsille äänikirjoja

Pelastakaa Lapset ry kerää jälleen rahaa lastensuojelutyöhän äänikirjalla, jossa on julkisuuden henkilöiden lukemia satuja. Ensimmäistä kuusi vuotta sitten julkaistua Eläköön lapsi! -äänikirjaa myytiin yli kultalevyn verran eli 20 000 kappaletta ja sen myynnistä kertyi 100 000 euroa Pelastakaa Lasten hätäapurahastoon lasten auttamiseksi.

Eläköön Lapsi! 2 -äänikirjassa ovat mukana laulaja Lauri Tähkä(Saapasjalkakissa), piispa Irja Askola (Prinsessa Ruusunen), kirjailija Juha Vuorinen(Bremenin kaupungin soittoniekat), runoilija Heli Laaksonen(Kultakutri ja kolme karhua), ministeri Aleksander Stubb(Jänis ja siili), laulaja Paula Koivuniemi(Prinsessa ja herne), toimittaja-juontaja Jone Nikula (Susi ja seitsemän pientä kiliä), laulaja Laura Närhi (Lumineito) ja toimittaja Arto Nyberg (Tyttö kotimiehenä).

Satujen lukijat ovat toimineet vapaaehtoisina ja he ovat antaneet oman tukensa lapsille käyttämällä aikaansa nauhoituksen teossa.

Äänikirjan hinta on kymmenen euroa ja jokaisesta myydystä äänikirjasta lahjoitetaan puolet Pelastakaa Lasten kotimaan lastensuojelutyöhön, jossa lapsien ja lapsiperheiden avuntarpeet ovat erilaisia.

Esimerkiksi lastensuojelun avohuollon asiakkaiden määrä on jatkanut kasvuaan. Tälläkin hetkellä satoja lapsia Suomessa odottaa oman tukiperheen löytymistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme