Mainos
Mainos

Julkkiksilla iso rooli hyväntekeväisyysohjelmissa

Julkisuuden henkilöillä on iso rooli hyväntekeväisyysohjelmissa. Ohjelmien järjestäjät vakuuttavat esiintyjien antavan työpanoksensa ilmaiseksi.

– En osaa edes ajatella, miten paljon se tulisi maksamaan, jos esiintyjät ottaisivat työpanoksestaan palkan. Esimerkiksi keväisin järjestämässämme Plan Jäägaalassa on lähes 300 esiintyjää, joista kaikki tekevät tätä isolla sydämellä ilmaiseksi, kertoo Plan Suomi Säätiön kampanjakoordinaattori Iida Maria Aalto.

Television hyväntekeväisyysohjelmat tarjoavat avustusjärjestöille mahdollisuuden nopeiden tulosten saavuttamiseen.

Viimeisen vuoden aikana televisiosta on tullut yhdeksän erilaista hyväntekeväisyysohjelmaa, joilla on saatu kerättyä yli kaksi miljoonaa euroa ja 11 500 kuukausilahjoittajaa.

Plan on toimintansa alusta asti hakenut kummeja ja kerännyt lahjoituksia hyväntekeväisyysohjelmien avulla. Ensimmäisen kerran Plan Ilta Lapselle järjestettiin vuonna 1998. Viime vuonna kuvioihin tuli Plan Jäägaala, joka yhdistää artistien esiintymiseen taitoluistelijoiden koreografiat.

– On iso panos vaikka Kiira Korvelta ja Laura Lepistöltä, että he ovat Suomessa gaalan aikaan ja harjoittelevat uuden koreografian pelkästään tätä esiintymistä varten, Aalto kiittelee.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme