Mainos
Mainos

Julkkisbloggari bongasi Haaviston: Amerikka voisi ottaa mallia

Suomen vaalit herättävät kiinnostusta myös poliittisten piirien ulkopuolella. Julkkismaailmaa aktiivisesti seuraava Perez Hilton (oikealta nimeltään Mario Armando Lavandeira) on kirjoittanut blogissaan, että Suomi saattaa saada homoseksuaalin presidentin.

Itsekin homoseksuaali Hilton on tunnettu yhdysvaltalainen bloggaaja ja televisiopersoona, joka ruotii kovinkin sanoin maailman julkimoita. Hänen bloginsa on suosittu ympäri maailmaa.

Vihreiden presidenttiehdokkaasta Pekka Haavistosta Hilton kirjoittaa, että Suomen seuraava presidentti voi olla avoimesti homoseksuaali mies, mikä olisi valtava askel kohti tasa-arvoa. Hilton tosin mainitsee, että Suomessa tällainen toiminta ei olisi uutta - onhan maassa tälläkin hetkellä naispresidentti.

– Amerikkalaiset presidenttiehdokkaat voisivat ottaa opikseen muutamankin asian, Hilton kirjoittaa.

Blogin alla olevissa kommenteissa ihmetellään sitä, miksi seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaisi suuntaan tai toiseen.

– Et siis välitä siitä, millaisia poliittisia mielipiteitä miehellä on, riittää, että hän on homo?, kirjoittaa eräs.

Toiset tosin kommentoivat, että Hiltonin blogi ei ole poliittinen blogi. Moni kommenteista puolustaa Haaviston mahdollisuuksia, toiset taas muistuttavan hänen vähäisestä koulutuksestaan.

Voisi päätellä, että kärkkäimmät kommentit suuntaan ja toiseen ovat tulleet blogin suomalaisilta lukijoita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme