Mainos
Mainos

Julkkisehdokkaita karsastetaan

Julkkisehdokkaat näkyvät myös tämän syksyn kuntavaaleissa. Eilen julkistetuilla ehdokaslistoilla vilhteli useita lööpeistä tuttuja nimiä.

MTV:n nettikyselyn mukaan julkkisehdokkailla on edessä kylmää kyytiä. Yli 90 prosenttia kyselyyn osallistuneista ei aio äänestää heitä. Julkkisehdokkaiden äänestäjiksi tunnustautui vain vajaat prosenttia kyselyyn osallistuneista. Kyselyyn osallistui noin 2000 ihmistä.

Nimimerkki 'köyhä' perustelee nuivaa suhtautumistaan huonolla kokemuksella.

- Kunnallisvaalit eivät saa olla mikään show mitä kansanedustajat ja julkkikset vetävät. Tämä on nähty monet vuodet. He eivät halua ajaa valituksi tulon jälkeen enää tavallisen ja pienituloisen ihmisen asioita. Ovat oman edun tavoittelioita eivätkä ole monestikaan jos koskaan paikalla istunnoissa.

'Sanomattakin selvää' -nimimerkki on korostaa asialinjaa.

-Politiikka ei ole viihdettä, vaan yhteisten asioiden hoitamista ja yhteiskunnallisten epäkohtien korjaamista.

Nimimerkki 'Milla' sen sijaa kuuluu julkkisehdokkaan harvoihin äänestäjiin. Hänen mukaansa kaikki ehdokkaat ovat samasta puusta veistetty.

- Kaikki ehdokkaat ovat jo julkkiksia. Keskiluokkainen tausta, raflaavat mielipiteet ja joku mukamas oma :-juttu. Ihmiset eivät koskaan ole olleet yhtä samanlaisia kuin tässä "yksilöllisyyttä" korostavassa kulttuurissamme.

Myös 'tarmokas' on valmis äänestämään julkkista. Hänen mukaansa julkkiksiakin on laidasta laitaan.

- Heissä on myös vastuunkantajia ja niitä tarvitaan, nimimerkki 'tarmokas' perustelee.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot