Mainos
Mainos

Jumalattaria, pingviinejä ja gangstereita – näyttävä penkkarishow alkoi abien aamujumpalla

Intialainen jumalatar Kali luo ympärilleen juhlavaa hehkua kuljeskellessaan koulun käytävällä. Hiljaiset pingviinit väistelevät lännenmiehiä ja gangstereita, nallekarhut ja apinat tuovat Kokkolan suomalaisen lukion penkkariaamuun sympaattista tunnelmaa.

Jumalatar Kali on niin häikäisevä, että hänestä on otettava selvää.

– Olen valmistanut tätä asua aika kauan. Päähineen pohjana on pahvista tehty hattu ja kaikki tämä on askarreltu itse, kertoo Anna Huhtamäki.

Häntä kiehtovat legendaariset hahmot, kuten Kleopatra, jonka asun hän valmisti edellisiin kekkereihin.

– Onhan tämä hauskaa, että saa pukeutua! hihkaisee Kali ja siirtyy joukon mukana juhlasaliin abien järjestämään aamujumppaan.

– No niin! Nyt te kaikki palvotte abeja! Tästä lähtee – palvokaa! komentaa abijoukon johtaja peruskoululaisia – ja laittaa musiikin soimaan.

Porukka painuu polvilleen ja tekee kunniaa värikkäälle joukolle, jossa hämmästyttävän suuri joukko on pukeutunut pingviineiksi.

– Se valittiin ihan randomilla se hahmo, paljastavat Markus Videnoja ja Joni Karsikas.

Pingviini on nuorten miesten mukaan otus, joka pärjää missä tahansa ja sopeutuu oloihin. Se ei pelkää edes ilmastonmuutosta, vaan kulkee omia polkujaan kuten Camel-boots-mies. Jotain suunnitelmia on silti pingviineilläkin.

– Ensin armeijaan ja sitten kauppatieteitä opiskelemaan.

Penkkaripäivä jatkuu iltapäivällä penkkariajelulla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme