Mainos
Mainos

Juna törmäsi autoon Torniossa ja Joroisissa

Kuorma-auto jäi tavarajunan alle Tornion Näätsaaressa tänään aamupäivällä. Auton kuljettaja loukkaantui lievästi. Veturi ja sen vetämät kaksi vaunua pysyivät kiskoilla.

Pieni kuorma-auto ajoi Preekintietä vartioimattomaan tasoristeykseen samaan aikaan kun juna oli tulossa Röyttään vievää teollisuusraidetta. Auto raahautui veturin edessä parisataa metriä ennen kuin juna saatiin pysähtymään. Kuorma-auto vaurioitui pahoin ja myös veturi jouduttiin hinaamaan paikalta toisen veturin avulla.

Henkilöauto törmäsi junaan Joroisissa

Henkilöauto törmäsi tänään kello 15 junaan Joroisissa. Poliisin mukaan henkilöautoa kuljettanut nainen loukkaantui lievästi, mutta auto vaurioitui käyttökelvottomaksi. Törmäys tapahtui vartioimattomassa tasoristeyksessä. Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä. Henkilöjuna jatkoi matkaansa Pieksämäen suuntaan tunnin kuluttua onnettomuudesta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme