Mainos
Mainos

Junaliikenne myöhästelee viikon tuhotöiden takia

Viime yönä sytytetyt tulipalot Vantaan Rekolan asemalla ja sen lähistöllä vaikuttavat junaliikenteen sujuvuuteen pääradalla viikon verran, arvioi liikennevirasto.

Junaliikenne pääsee kulkemaan palopaikan ohitse vain erittäin hitaalla vauhdilla.

Yöllä sytytetty sähkökeskus Rekolan asemalla tuhoutui palossa täysin. Lisäksi lähistöllä sytytettiin useampia pieniä paloja muun muassa kaapelikouruissa. Kaapelit vaurioituivat paloissa pahoin.

Liikenneviraston arvion mukaan tuhotyöstä aiheutuu huomattavat taloudelliset vahingot. Vaurioituneet kaapelit ja turvalaitteet joudutaan uusimaan ja tuhoutunut laitetila rakennetaan uudelleen. Lisäksi junaliikennettä joudutaan rajoittamaan korjaustöiden aikana.

Palot on sytytetty tahallisesti ja poliisi tutkii niitä liikennetuhotyönä. Sähkökeskus sijaitsee raiteiden välissä rautatiealueella, jolla liikkuminen on ehdottomasti kielletty. Alueella on kameravalvonta.

Tuhotyöntekijät joutuvat korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot