Mainos
Mainos

Junaliikenne palautumassa normaaliksi

VR:ltä kerrotaan, että junaliikenne on palautumassa normaaliksi eilisen Helsingin asemalla sattuneen onnettomuuden jälkeen. Rantaradan ja Vantaankosken-radan lähijunat kulkevat harvennetusti vielä iltapäivän ruuhka-aikana. Liikenne normalisoituu illan aikana.

Iltapäivän ruuhka-aikaan E-junat on peruttu ja A- ja M-junat kulkevat normaalia harvemmin. A-junia kulkee Helsingin ja Leppävaaran välillä kolme tunnissa suuntaansa. Myös M-junia kulkee Helsingistä Vantaankoskelle kolme tunnissa suuntaansa.

VR:n kaukojunat ovat kulkeneet tänään aikataulussa. Myös pääradan lähiliikenne on sujunut normaalisti. Onnettomuus on vaikuttanut ainoastaan rantaradan lähiliikenteeseen, jossa junat ovat kulkeneet tavallista harvemmin.

Raivaustyöt ja sähköradan korjaustyöt ovat vielä käynnissä Helsingin asemalla, minkä vuoksi raiteet 12-14 ovat poissa käytöstä. Raivaustöiden arvioidaan valmistuvan torstain aikana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme