Mainos
Mainos

Junaliikenne sujuu Tampereella normaalisti

Junat eivät enää tänään myöhästele ainakaan Tampereen eilisen onnettomuuden takia. Käytännössä turma viivästytti vain kahta junaa.

Tampereen eilinen junaonnettomuus ei vaikuta tämänpäiväisiin juna-aikatauluihin. Jo illalla liikenne sujui pian törmäyksen jälkeen normaalisti. VR:n liikenteenohjaamon mukaan onnettomuus myöhästytti illalla ainoastaan kahta junaa. Törmäyksen kohteeksi joutunut juna joutui jäämään Tampereelle ja se korvattiin bussilla. Oriveden ja Haapamäen kautta Seinäjoelle lähtöä tehneeseen junaan törmännyt veturi olisi tarvittu Turun junaan. Sen tilalle jouduttiin hankkimaan toinen veturi, mikä viivästytti Turun junaa tunnilla.

Onnettomuustutkintakeskus ja poliisi aloittivat jo illalla törmäyksen tutkinnan. Työtä jatkettaneen tänään. Onnettomuus sattui illalla puoli seitsemältä, kun ratapihalla liikkunut veturi törmäsi raiteella olleeseen matkustajajunaan. Juna oli juuri lähdössä Oriveden ja Haapamäen kautta Seinäjoelle, ja siinä oli hieman toistasataa matkustajaa. Kolarissa sai lieviä ruhjeita ja naarmuja kolmisenkymmentä ihmistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme