Mainos
Mainos

Junaliikenne takkuaa Toijalan onnettomuuden takia

Tavarajunan onnettomuus Toijalassa vaikuttaa lähes kaikkiin Suomen kaukojuniin tänään. VR pyytää asiakkaita varautumaan poikkeustilanteesta johtuviin muutoksiin. Junat ovat tällä hetkellä aikatauluistaan myöhässä noin 45 minuutista tuntiin.

Junaliikenne on poikki kokonaan Tampereen ja Turun välillä. Myös Tampereen ja Riihimäen välinen liikenne takkuaa pahasti raivaustöiden takia.

Junat Tampereen ja Turun välillä korvataan linja-autoilla. Joitain junavuoroja Helsingin ja Tampereen välillä saatetaan joutua perumaan.

Osa aamun junista pääsee kulkemaan vauriopaikan ohi diesel-veturin avulla yhtä raidetta käyttäen. Onnettomuuspaikan raivaustyöt jatkuvat aamupäivän ajan.

Junaliikenne Tampereen ja Hämeenlinnan välillä katkesi illalla, kun tavarajunan vaunuja suistui kiskoilta Toijalan pohjoispuolella klo 21. Onnettomuus aiheutti vikoja radan ohjausjärjestelmään ja radan sähkölaitteisiin.

Suistuneissa vaunuissa ei ollut vaarallisia aineita.

-Kaatuneissa vaunuissa on moottoriöljyä tynnyritavarana. Onnettomuudessa oli myös viljavaunuja ja yhdessä vaunussa oli kalanrehua, kertoo raivauspäällikkö Harri Rintala.

Tapahtunut ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Onnettomuustutkintakeskus tutkii suistumisen syytä.

(MTV3)

Lue lisää:

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot