Mainos
Mainos

Junaliikenne takkuilee yhä

Kauko- ja lähijunat kulkevat edelleen myöhässä aikataulustaan.

Ratahallintokeskus kertoo, että kaukojunat ovat keskimäärin noin 15 -30 minuuttia myöhässä. Kuitenkin osa junista kulkee aikataulustaan yli tunnin jäljessä.

Myös lähiliikenne kulkee yhä poikkeusjärjestelyin. Kaikki I-junat on peruttu ja K-junat kulkevat N-tunnuksilla ja pysähtyvät kaikilla pysäkeillä.

- Suurin ongelma on ilman muuta vaihteiden tukkeutuminen. Junat joutuvat odottamaan niin kauan, että vaihteet saadaan putsattua. Meidän harjamiehemme tuolla kentällä niitä vaihteita putsaavat, VR:n liikennepäällikkö Mauno Haapala kertaa päivän kokemuksia.

Ratahallintokeskuksen mukaan lähi- ja kaukoliikenne normalisoituu kuitenkin huomiseen mennessä, ja kaikki junavuorot ajetaan huomenna normaalin aikataulun mukaisesti. Etelä-Suomeen luvattujen lumisateiden ei uskota enää aiheuttavan tämän päivän kaltaisia myöhästymisiä junaliikenteelle.

Sekä Tiehallinnon että VR:n mukaan lumimyräkkä oli poikkeuksellisen paha.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme