Mainos
Mainos

Pahasti jumittanut junaliikenne kulkee taas – myöhästymiset jatkuvat koko yön

Sähköratavaurion takia pysähdyksissä ollut junaliikenne on saatu käynnistettyä, mutta myöhästymiset jatkuvat. 

Liikenne seisoi Keravan kohdalla noin kaksi tuntia sähköratavaurion takia. Junaliikenne kulkee nyt kaikkiin suuntiin., mutta vain yhtä raidetta pitkin, VR tiedottaa. 

Myöhästymiset kuitenkin jatkuvat illan ja yön ajan. VR arvoi, että viat saadaan korjatuksia aamuun mennessä. 

Laajentunut sähköratavaurio pysäytti junat kokonaan Keravalta Riihimäen ja Lahden suuntiin. Rataliikennekeskus kuvaili tilannetta hyvin vaikeaksi.

– Keravan aseman pohjoispäässä on sähköradassa vaurio ja junaliikenne on käytännössä kokonaan poikki Keravalta pohjoiseen Riihimäen suuntaan ja idän suuntaan Lahteen, Rataliikennekeskuksen liikennepäällikkö Jari Lindström kertoi MTV:lle.

Junat eivät myöskään päässseet Keravalta etelään päin. Erityisesti Helsinkiin päin saapuvissa junissa ihmiset ovat joutuneet odottelemaan paikallaan pitkiäkin aikoja pääradan sähkövian vuoksi. 

– Toki junat on mahdollisuuksien mukaan pysäytetty laitureille ja asemille, että junista pääsee kyllä pois korvaavalla kuljetuksella tai muuten. Mutta jumissa junat ovat. Ei tämä ole edes joka kuukausittaista, todella hankala tilanne. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme