Mainos
Mainos

Junan alle jääneet isoisä ja poika loukkaantuneet vakavasti

Eilen paikallisjunan alle jääneet 2-vuotias poika ja isoisä ovat loukkaantuneet vakavasti. Töölön sairaalan ylilääkäri Jarkko Pajarinen ei halua arvioida vielä sitä, miten heidän tilanteensa lähipäivinä kehittyy.

Tällä hetkellä sekä pojan että isoisän tila on vakaa.

– Siinä mielessä heidän tilansa on stabiili juuri tällä hetkellä, että välitöntä lisäleikkausten tarvetta ei ole. Alkuvaiheen hoidot on nyt toteutettu, hoidot kuitenkin jatkuvat vielä, Pajarinen sanoo.

Molemmat ovat tehohoidossa ja heitä pidetään tarkoituksella unessa. Pajarinen ei halua arvioida sitäkään, jääkö heille turmasta pysyviä vammoja.

– Hoidoissa ollaan vielä niin alkuvaiheessa, että on täysin ennenaikaista arvioida ja antaa minkäänlaista ennustetta. Mitä tulevat tunnit tai tulevat päivät tuovat mukanaan, sitä on täysin mahdotonta arvioida.

Junaturma tapahtui eilen. Junan kuljettaja huomasi miehen asettautuvan kiskoille lapsi sylissään. Kuljettaja jarrutti, mutta juna ehti törmätä mieheen ja poikaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme