Mainos
Mainos

Junat myöhästelevät eri puolilla maata

Junat saattavat myöhästellä tänään koko päivän. Myöhässä kulkee sekä kauko- että lähijunia, kertoo VR. Pahimmillaan myöhästymiset ovat nyt tunnista kahteen.

- Mitään hirveätä kaaosta ei ole odotettavissa, mutta kannattaa varautua yksittäisten junien myöhästymiseen, kertoo liikennepäällikkö Mauno Haapala.

Myöhästymiset johtuvat päivän aikana sattuneista vioista rataverkossa ja junissa.

Esimerkiksi Pohjanmaan radalla junia on viivästyttänyt kauko-ohjausvika. Lisäksi Pieksämäen ja Kuopion välillä kova pakkanen katkaisi kiskon aamulla. Myös veturiviat ovat haitanneet liikennettä. Viat toivat ruuhkia myös Helsingin ratapihalle.

Lähiliikenteen matkustaja kertoi STT:lle, että lähijunat myöhästelivät aamupäivällä jopa tunnin. Lähijunaliikennettä on hankaloittanut A-junan hajoaminen Pasilaan aamulla ja vaihdevika Ilmalassa.

Lähiliikennettä karsitaan kello 18 asti liikenteen sujumisen varmistamiseksi. I-junat Helsingin ja Tikkurilan välillä sekä K-junat Helsingin ja Keravan välillä on peruttu. Myös joitakin E-junia saatetaan joutua perumaan.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme