Mainos
Mainos

Junat myöhästelivät kovassa pakkasessa

Nyt myöhästymisiä on jonkin verran ainoastaan Savon radalla.

Kovan pakkasen aiheuttamat veturi- ja jarruviat hidastivat junaliikennettä koko maassa. Eniten eli kahden ja puolen tunnin verran myöhästyi kaksi perjantai-iltana Helsingistä lähtenyttä pohjoisen yöjunaa.

- Toinen juna oli lauantaiaamuna matkalla Kolariin, jonne sen olisi pitänyt tulla kello 8.51, ja toinen juna oli Rovaniemelle aamulla saapunut, kerrottiin VR:n liikenteenohjauksesta.

- Oulun pohjoispuolella junaliikenne on tänään yleisesti puolesta tunnista tuntiin myöhässä, Oulun eteläpuolella viivästymiset ovat arviolta 15-20 minuutin luokkaa, liikenteenohjauksesta arvioitiin.

Lauantai-iltana tilanne oli liikenteenohjauksen mukaan jo kohtuullisen hyvä. Puoli seitsemän aikaan arvioitiin, että myöhästymisiä on jonkin verran ainoastaan Savon radalla. Iisalmesta lähtenyt pikajuna, jonka pitäisi olla määränpäässään Helsingissä kello 22.26, myöhästyy tunnin verran.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme